Özellikler
EC FERTILIZER
Garanti Edilen İçerik: w/w
Suda Çözünür Potasyum oksit (K2O): % 42
Kullanım Şekli
BİTKİ |
UYGULAMA ŞEKLİ |
DOZU |
UYGULAMA ZAMANI |
DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KABAK, KAVUN, KARPUZ |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/100 l su |
Çiçeklenmeden hasat ortası/sonuna kadar 15 gün aralıklarla |
DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KABAK, KAVUN, KARPUZ |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
250 - 500 g/da |
Şaşırtmadan 1 hafta sonra ilk uygulama olmak üzere hasada kadar 15 - 21 gün aralıklarla. |
NARENCİYE (LİMON, PORTAKAL, MANDALİNA, GREYFURT) |
YAPRAK UYGULAMASI |
250 g/100 l su |
Normal vejetasyon süresince üç (3) kez |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
500 - 700 g/da |
İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama |
ŞEFTALİ, KİRAZ, VİŞNE, KAYISI, ERİK, NEKTARİN, BADEM |
YAPRAK UYGULAMASI |
250 g/100 l su |
Normal vejetasyon süresince üç (3) kez |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
500 - 700 g/da |
İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama |
ELMA, ARMUT, AYVA, İNCİR, NAR, KİVİ |
YAPRAK UYGULAMASI |
250 g/100 l su |
Normal vejetasyon süresince üç (3) kez |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
500 - 700 g/da |
İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama |
BAĞ |
YAPRAK UYGULAMASI |
150-250 g/100 l su |
Çiçeklenme döneminden olgunlaşma dönemine kadar 15 günde 1 uygulama. |
ÇİLEK |
YAPRAK UYGULAMASI |
250 g/100 l su |
Çiçeklenme başlangıcından hasat sonuna kadar 3-4 uygulama |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
250 - 500 g/da |
Sezonda 2-3 uygulama |
MARUL, KARNABAHAR, BROKOLİ, ENGİNAR, KEREVİZ, MAYDANOZ, ISPANAK, TERE, ROKA |
YAPRAK UYGULAMASI |
250 g/da |
1. Uygulama şaşırtmadan 7-10 gün sonra, 2. uygulama ilk uygulamadan 15 gün sonra |
MARUL, KARNABAHAR, BROKOLİ, ENGİNAR, KEREVİZ, MAYDANOZ, ISPANAK, TERE, ROKA |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
250 - 500 g/da |
1. Uygulama şaşırtmadan 7-10 gün sonra, 2. uygulama ilk uygulamadan 15 gün sonra |
ZEYTİN |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/da |
İlkbahar döneminde ayda 1 olmak üzere 2 - 3 uygulama |
FINDIK, CEVİZ, KESTANE, ANTEP FISTIĞI |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/100 l su |
İlkbahar ve hasat sonrası yaprak dökümü öncesi olmak üzere 2 uygulama |
PAMUK |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/da |
İlk çıkıştan hasada kadarki tüm gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama |
FASULYE, SOYA FASULYESİ, NOHUT, BEZELYE, NOHUT, MERCİMEK |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/da |
1. uygulama: 3 gerçek yapraklı dönemde 2. uygulama: 1. uygulamadan 15 gün sonra |
PATATES, ŞEKER PANCARI, HAVUÇ, YER FISTIĞI |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/da |
Tam çıkıştan hasada kadar 2-3 uygulama. |
KESME ÇİÇEKÇİLİK |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/100 l su |
Vejetatif gelişme döneminden itibaren 10-15 gün aralıklarla 2-3 uygulama |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
250 - 500 g/da |
SOĞAN, SARIMSAK, PIRASA |
YAPRAK UYGULAMASI |
150 - 250 g/da |
1. uygulama: 3 gerçek yaprak döneminde, 2. uygulama: yumru oluşumu döneminde, 3. uygulama: 2. uygulamadan 15-21 gün sonra. |
MUZ |
DAMLA SULAMA UYGULAMASI |
600 g/da |
İlkbahar başlangıcı ile ayda bir olmak üzere toplam 3-4 uygulama. |
TÜTÜN |
YAPRAK UYGULAMASI |
200 - 250 g/da |
Şaşırtmadan sonra 10-15 gün aralıklarla 2-3 uygulama |
HUBUBAT (BUĞDAY, ARPA, DARI, MISIR, ÇELTİK, ÇAVDAR, YULAF) |
YAPRAK UYGULAMASI |
200-300 g/da |
Çiçeklenme dönemi sonuna kadar 1 uygulama |
ASLA UYGUN DOZ MİKTARLARINI AŞMAYINIZ. SADECE GEREKLİ YERLERDE KULLANINIZ
DİKKAT:
ÇOCUKLARDAN UZAK TUTUNUZ
Eldiven ve uygun giysiler kullanın.
Çocukların ulaşamayacakları yerlerde saklayın.
Gıda ve içecek maddelerinden ve hayvan yemlerinden uzakta depolayın.
Ciltle,özellikle de gözlerle temasından kaının.
Gözlerle temas halinde, hemen bol miktarda suyla yıkayın ve tıbbi yardım sağlayın.
Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
Uzmana Sorun
Aşağıdaki formu kullanarak bize ürünle ilgili sorularınızı sorabilirsiniz. Talebiniz uzman ekibimiz tarafından en kısa süre içinde yanıtlanacaktır.